TobozDoboz Vendégház 

Házirendje

Üdvözöljük Önöket a TobozDoboz Vendégházban! Kérjük szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a Házirendünket és kérjük Önöket annak betartására!

A szállás igénybevételével a vendég kijelenti, hogy elolvasta, megértette és elfogadta a Házirendben foglaltakat. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy Házirend nem ismerete nem mentesít a következmények alól!


A szállás címe: 2017 Pócsmegyer, Hóvirág út 57.


A szállásadóra vonatkozó adatok:

Név: Hajdúné Kleizer Krisztina

Telefonszám: 06-30-180-3590

E-mail cím: info@tobozdoboz.com

Honlap: www.tobozdoboz.com

Adószám: 44487230-1-33 

NTAK reg.szám: MA23066828


Foglalás

Az Általános Szerződési Feltételekben foglaltak szerint.


Érkezés

A megadott érkezési időpontban a tulajdonos vagy képviselője is jelen van, mert érkezéskor a vendég köteles a szállásadónak átadni adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány) és a helyszínen fizetendő összeget.

Vendégeink a szobákat csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el!

A szállást az érkezés napján 14 és 18 óra között lehet elfoglalni. Ha később érkezne, kérjük telefonon tájékoztasson minket!

Korábbi vagy későbbi bejelentkezés és kijelentkezés egyeztetés alapján megoldható más foglalások függvényében.

24 órás ügyeleti szolgáltatás telefonon elérhető:

 • Hajdúné Kleizer Krisztina: +36301803590

 • Hajdú György: +36209224756


18 év alatti vendégek

Vendégházunkat 18 év alatti vendég csak szülői vagy más, az általa megbízott cselekvőképes nagykorú személy kíséretében bérelheti.

18 éven aluli gyermek csak szülői vagy más, szülő által megbízott nagykorú cselekvőképes személy folyamatos felügyelete mellett tartózkodhat a vendégházban. A gyermek kísérői és/vagy törvényes képviselői felelősséggel tartoznak a gyermek épségéért és az általa okozott károkért.


Kulcsok

A vendégek regisztráláskor kapu, ház, igény esetén szauna kulcsot kapnak. A kulcs elvesztése esetén a vendég köteles a zár cseréjének teljes költségét megtéríteni.


Berendezés

A szobák légkondicionáltak és ágyneművel felszereltek. Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát!

A bútorokat átrendezni kizárólag a szállásadó beleegyezésével lehet.

A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.

A benti berendezési és használati tárgyakat (asztal, székek, ágy, ágynemű, matrac, törölköző stb.) kérjük, ne vigyék ki, illetve el a vendégházból!

Ingyenesen biztosított eszközök:

 • mosógép

 • vasaló, vasalóállvány

 • ruhaszárító állvány

 • mosogatógép

 • mikrohullám sütő

 • elektromos sütő, kerámialapos tűzhely

 • hűtő fagyasztófiókkal

 • kávéfőző

 • vízforraló

 • kenyérpirító, melegszendvics sütő

 • TV

 • bluetooth hangszóró

 • varrókészlet

 • cipőápoló készlet

 • 2 db esernyő

 • hajszárító

 • széf

 • folyékony szappan, tusfürdő, sampon

 • elektromos törölközőszárító

 • kézi porszívó

Kérjük, hogy a kisgyermekkel érkezők vegyék fel velünk a kapcsolatot az érkezést megelőzően. Kisgyermekes családok részére további felszerelést igény esetén, a lehetőségeinkhez mérten biztosítunk.

A vendégházhoz tartozó eszközök:

 • gázgrill

 • szauna

 • tollas

 • kerékpár

Az eszközöket a vendég köteles rendeltetésszerűen használni, a rendeltetésellenes használatból eredő minden kárért a vendég felel.

A szaunaház használatról a Szauna Házirend rendelkezik, ami a jelen Házirend melléklete.

Amennyiben a vendég sporteszközt használ úgy kijelenti, hogy a sporteszköz használatára képes, egészségi állapota abban nem gátolja, a használat szabályait ismeri. Az eszközöket a vendégek kizárólag saját felelősségükre és kockázatukra használhatják, a vendégház valamennyi használatból eredő kárért kizárja a felelősségét.

A kertben használatos kényelmi eszközöket (párnák, nyugágyak stb.) a sérülések és rongálások elkerülése érdekében kérjük helyezzék vissza a helyükre.

A vendégház elhagyásakor, kérjük zárják el a vizet, villanyt, csukják be az ablakokat, és zárják be az ajtókat!


Wifi

Wifi neve: HUAWEI-5G-Rc93

Jelszó: 6D5KuXWh

A vendégházban Wifi rendszer üzemel, amelynek használata térítésmentes. A Wifi folyamatos, megszakítás nélküli működését és elérhetőségét a szállásadó nem garantálja. A Wifi használata során vagy következtében a vendég készülékében vagy annak tartalmában keletkezett közvetlen vagy közvetett károkért az szállásadó nem vállal felelősséget. A szolgáltatást a vendég a saját felelősségére és kockázatára veszi igénybe.


Hibabejelentés

Kérjük, hogy a vendégházban tapasztalt mindennemű meghibásodást a szállásadó részére haladéktalanul szíveskedjenek jelezni. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni! 

A vendég nem jogosult a hibát saját maga javítani vagy a kijavítást megkísérelni.

Az ebből eredő károkért való felelősséget a szállásadó kizárja.


Étkezés

A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik.

A mikrohullámú sütőbe kérjük ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat!

Kérjük vendégeinket, hogy a szobákban ne étkezzenek!

Étkezésre használják a konyhával közvetlenül kapcsolatos étkező asztalt!

Minden vendég köteles maga után elmosni a használt edényeket, evőeszközöket.


Tisztaság

Kérjük ittlétük alatt ügyeljenek a tisztaságra! A vendégház takarítása, fertőtlenítése távozáskor történik.

Hosszabb tartózkodás esetén 7 naponta takarítás, törölköző és ágynemű csere biztosított.


Szemét elhelyezése

A háztartási szemét gyűjtése a konyhában, fürdőszobában található szemetesben lehetséges. Ha ezek megtelnének az Önök itt tartózkodása alatt, kérjük, ürítsék ki azt a vendégház kertjében található nagy kukába (villanyoszlop mellett).

Újabb szemeteszsák a konyhában található.


Kert

A növényeket a házigazda gondozza. Kérjük, ügyeljenek a növények épségére! A kertben öntözőberendezés működik, este 22 óra, valamint hajnal 5 órakor indul az öntözőrendszer.


Parkolás

A vendégház rendelkezik kocsibeállóval. Az autó méretétől függően lehetőség szerint kérjük ne az utcán parkoljanak.


Csendre, nyugalomra vonatkozó szabályok

A szomszédok és a falu nyugalma érdekében a kertben este 22:00 óra és reggel 8:00 óra között tilos a hangoskodás, zenélés, zajjal, lármával járó tevékenység, hangeffektusok keltése, a szobában zavaró hangerejű televíziózás, rádiózás stb..

A vendégház területén időponttól függetlenül tilos minden olyan magatartás, viselkedés, amely zavarja mások nyugalmát, biztonságát, biztonságérzetét, magánszféráját.


Dohányzás, alkoholfogyasztás

A vendégház füstérzékelővel van ellátva.

A vendégházban, a szaunaházban és annak teraszán dohányozni (elektromos cigarettára és IQOS-ra is vonatkozik) valamint gyertyát, mécsest használni szigorúan TILOS!

Dohányzás kizárólag a kijelölt dohányzóhelyen történhet (vendégház első, hátsó terasza). A csikkeket kérjük, hogy az erre a célra fenntartott hamutartóba szíveskedjen eldobni.

A vendégház egész területén 18 éven aluli személyek szeszesitalt nem fogyaszthatnak, és nem dohányozhatnak.


Tűzrakás

Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! Mielőtt otthagynák a tűzrakó helyet, kérjük, győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották!

A tűzifán és papíron kívül más anyagok égetése szigorúan tilos!

Tűz esetén kérem az alábbi telefonszámokat hívni:

 • 112
 • +36301803590
 • +36209224756


Állatok

Háziállat vendégházunkba nem hozható.


Látogatók

A szálláson csak az oda bejelentett vendégek tartózkodhatnak. A szálláson látogatókat fogadni tilos!


Elvesztett és talált tárgyak

A szobákban hagyott személyes tárgyakért, valamint az udvaron álló gépjárművek biztonságáért felelősséget nem vállalunk. A talált tárgyakat kérjük leadni a szálláshely vezetőjének.

A szobában felejtett értékeket 10 napig áll módunkban megőrizni, s amennyiben jelzik felénk a megadott időponton belül a vendég költségére a megadott címre postázzuk. Az élelmiszert, élelmiszer jellegű cikkeket a szállásadó megsemmisíti.


Baleset

Balesetről, vagy egyéb rendkívüli eseményről a szálláshely vezetőjét azonnal tájékoztatni kell.


Károkozás

A vendégház területére nem vihetők be a hatályos jogszabályokban foglalt maró, gyúlékony vegyszernek, anyagnak minősített dolgok, a hatályos jogszabályokban tűzveszélyesnek és/vagy robbanás veszélyesnek minősített anyagok, tűzijáték, petárda, ezek alkatrészei, összetevői, hulladék, környezetre, egészségre ártalmas dolog pszichotróp anyag.

Saját elektromos készülék okozta mindennemű kárért a vendég felel, a kárt a vendég köteles megtéríteni.

A szállás területén okozott, illetve a házirend megszegéséből származó kárért a károkozó, vagy annak törvényes képviselője anyagi felelősséggel tartozik. Vendégház területén okozott károk értékét a károkozó vendég vagy kiskorú esetén annak törvényes képviselője köteles a helyszínen azonnal megtéríteni. Amennyiben ezt megtagadja, a szállásadó polgári peres úton hajtja be követelését.


Távozás

Az elutazási időpontban igény esetén a tulajdonos és/vagy képviselője jelen van.

A távozás napján 10-ig kell elhagyni a szálláshelyet, ellenkező esetben felárat számolunk fel. Eltávozáskor kérjük a kapukat és az épület bejáratait kulcsra zárni, a bejelentkezéskor kapott kulcsokat a megbeszélt módon leadni!


Fenntartjuk a jogot a vendégkörünk megválogatására. Ittas állapotú, agresszív hajlamú vendégeket nem fogadunk!

A szállásadónak jogában áll azonnali hatállyal felmondani a szálláshely szerződést, ha a vendég nem tartja be a Házirendet. Ebben az esetben nem áll módunkban visszafizetni a vendégnek az esetlegesen fennmaradó napok szállásdíját.

A teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt napokat értjük, abban az esetben, ha a vendég úgy dönt, az itt tartózkodást előbb szakítja meg, nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.

Kellemes kikapcsolódást és élményekben gazdag pihenést kívánunk!