Foglalási feltételek

A TobozDoboz vendégház maximum 4+2 férőhelyes és minimum 2 éjszakától, hosszú hétvégéken csak teljes hétvégére foglalható!

A vendégházban házi állatot nem tudunk fogadni.

Áraink forintban értendők és bruttó árak. Az ár az idegenforgalmi adót nem tartalmazza, az a foglalás végösszegének kiegyenlítésekor fizetendő a 18. életévüket betöltött vendégek után (300 Ft/fő/éj).

Vendégházunkban lehetőség van az alábbi fizetési módok közül választani: átutalás, SZÉP kártya átutalás (OTP, MBH, K&H), készpénz.

A foglalás visszaigazolását követő 4 napon belül a teljes ár 30%-nak átutalásával tekintjük a foglalást véglegesnek. A szállásdíj fennmaradó részét az érkezés előtt 2 nappal átutalással, vagy érkezéskor a helyszínen készpénzben lehet kiegyenlíteni.

A szállás elfoglalása

A vendégházban nem működik külön recepció, így a szállást 14.00 és 18.00 óra között előzetes egyeztetést követően lehet elfoglalni. A vendégházat a távozás napján 10.00 óráig kell elhagyni. Eltérő érkezés vagy távozási időpont előzetes egyeztetés alapján lehetséges.

Törvényi előírás szerint a vendégház elfoglalásakor a személyazonosító igazolvány elektronikus beolvasása kötelező a Magyar Turisztikai Ügynökséghez történő adatszolgáltatás céljából.

Lemondási feltételek

Érkezés előtt 14 nappal a lemondás díjmentes. 14 napon belül a lemondás díja a szállásdíj 30%-a (a már kifizetett foglaló). Aznapi lemondás esetén a teljes szállásköltség kerül kiszámlázásra.


Online foglalás

Kérjük add meg az érkezési dátumot, a megjegyzés rovatban jelöld meg a nálunk eltölteni kívánt éjszakák számát és a létszámot (felnőtt + 18 év alatti gyermek).

A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.